Volgograd

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemandhangan Volgograd

Swara Volgograd (biyèn jenengé Swara Stalingrad) (populasi: 1.012.000) iku jeneng sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki dadi misuwur amarga Perang Stalingrad nalika Perang Donya II saka sasi September 1942 tekan Februari 1943. Kutha iki dijenengi miturut Stalin.

Kutha sing dawané 80 km (50 mil) saka lor ngidul iki ana ing sisih kulon kali Volga. Volgograd iku ibukutha Oblast Volgograd.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Volgograd&oldid=829326"