Vladimír Darida

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Vladimír Darida
Informasi pribadi
Tanggal lair 8 Agustus 1990 (umur 24)
Papan lair Sokolov, Cékoslowakia
Dhuwur 1,70 mèter
Posisi pamain Glandhang
Informasi klub
Klub saiki FC Viktoria Plzeň
Nomer 16
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2010– FC Viktoria Plzeň 26 (3)
2011 FK Baník Sokolov (disilihaké) 13 (5)
Tim nasional
2011–2012 Céko U21 5 (2)
2012– [{Tim nasional bal-balan Céko 3 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 1 Juni 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 18:49, 21 June 2012 (UTC)


Vladimír Darida iku sawijining pamain bal-balan Céko. Dhèwèké uga mèlu main ing saprapat final UEFA Euro 2012 nglawan Portugal.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vladimír_Darida&oldid=834033"