Vitoria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Vitoria ing Spanyol

Vitoria-Gasteiz kuwi sawijining kutha ing Spanyol sisih lor, yakuwi ing Wilayah Otonomi Pais Vasco. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni pedunung cacahé 226.490 jiwa lan jembar wilayah 276,81 km² déné kapadhetan 818,21 jiwa/km².

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vitoria&oldid=812987"