Vinland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Vinland iku jeneng sing diwènèhaké kanggo salah siji gugusan Amérika Lor déning sawijining wong kabangsan Norwegia-Islandia sing jenenggé Leif Eiríksson kira-kira taun 1000 Masehi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vinland&oldid=822775"