Vikas Swarup

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Vikas Swarup
VikasSwarup.jpg

Lair Allahabad, Uttar Pradesh, India
Pakaryan Novèlis, PNS
Bangsa India Flag of India
Genre Sastra Realisme

[ Situs wèb resmi]

Vikas Swarup (basa Hindi: विकास स्वरूप; Urdu: وکاس سوروپ ) iku sawijining novèlis lan diplomat India sing wis tau njabat ing Turki, Amérika Sarékat, Ethiopia, Inggris, Afrika Kidul lan Jepang. Dhèwèké misuwur amarga novèl-novèlé, yaiku Q & A lan Six Suspects.

Kauripan awal[sunting | sunting sumber]

Vikas Swarup lair ing Allahabad, Uttar Pradesh ing satengahing keluwarga pengacara. Dhèwèké sekolah ing Boys' High School & College, Allahabad lan nerusaké stuédiné ing Universitas Allahabad kanthi subjèk Psikologi, Sajarah lan Filsafat.

Kauripan pribadi[sunting | sunting sumber]

Vikas Swarup palakrama karo Aparna lan duwé anak lanang loro, Aditya lan Varun. [1]

Bibliografi[sunting | sunting sumber]

Crita cekak[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Wawancara lan artikel[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Vikas_Swarup&oldid=873014"