Valladolid

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Valladolid ing Spanyol

Valladolid kuwi sawijining kutha ing Spanyol. Dunungé ing sisih kulon, yakuwi ing Wilayah Otonom Castile-Leon. Ing taun 2004, kutha iki nduwèni pedunung 321.713 jiwa lan ambané 197,5 km&sup2, kanthi kapadhetan 1.629 jiwa/km². Kutha iki minangka ibu kutha Wilayah Otonom Castile-Leon, lan dunungé 193 km saka kutha Madrid.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Valladolid&oldid=812931"