Václav Svěrkoš

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Václav Svěrkoš

Václav Svěrkoš (lair tanggal 1 November 1983 ing Třinec, Cekoslowakia) iku sawijining pamain bal-balan (sépak bola) Ceko. Dhèwèké misuwur minangka panyithak gol kapisan Euro 2008.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Václav_Svěrkoš&oldid=814791"