Urutané turunan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sebutan urutan turunan ing Jawa:

  • Urutan munggah: Anak, bapak/ibu, embah, buyut, canggah, warèng, udheg-udheg, gantung siwur, grepak sénthé, tebu sinosog, petarangan bubrah, amun-amun.
  • Urutan mudhun: Bapak/ibu, anak, putu, buyut, canggah, warèng, udheg-udheg, gantung siwur, grepak sénthé, tebu sinosog, petarangan bubrah, amun-amun.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Urutané_turunan&oldid=428410"