University of east london

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
University of East London
East London University logo.png
Diadegaké 1992 - gained University Status
1970 - North East London Polytechnic
Jinis Public
Chancellor Lord Rix
Mahasiswa 19,305[1]
Sarjana 14,230[1]
Pascasarjana 5,080[1]
Lokasi London, Inggris
Kampus Urban
Werna Cithakan:Color box Pantone 2945 Cithakan:Color box Pantone 2925[2]
Situs wèb http://www.uel.ac.uk/

University of East London (UEL) iku sawijining universitas sing basisé ing East End kutha London, Inggris. Universitas iki nduwèni watara 23.000 mahasiswa, sing basisé ing kampus Stratford lan Docklands.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]