Universitas Tèknologi München

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Universitas Tèknologi München yaiku universitas publik kang ana ing kutha München, ibukutha Jerman. Universitas iki diadegaké ing taun 1868. Universitas iki nèmpèl karo Kutha München. München saben taun nampa kurang luwih 35.000 pendaftar, saéngga dadi universitas paling populèr katelu ing Jerman adhedasar gunggung pendaftar.