Unilever

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Unilever

Unilever (Cithakan:Bej Cithakan:Euronext NYSE: UN) LSE: ULVR) kuwi sawijining prusahaan multinasional kang mrodhuksi barang konsumèn kang markasé dumunung ing Rotterdam, Walanda. Prusahaan iki diadegaké taun 1930. Prusahaan iki duwé karyawan cacahé 206.000 jiwa. Mrodhuksi panganan, ombènan, dat kanggo resik-resik, lan barang-barang konsumèn pribadi. Sawetara mèrk misuwur duwèké Unilever antar aliya: Rinso, Sunsilk, Dove lan Clear

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Unilever&oldid=815047"