Umbah-umbah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wanita pinuju ngumbah klambi ing kanal ing Jakarta 1900–1940

Umbah-umbah yaiku tumandang gawé kanggo reresik klambi utawa sandhangan liyané. Umbah-umbah iki merlokaké piranti lan bahan arupa banyu lan sabun. Cara umbah-umabah tradhisional mbutuhaké piranti awujud èmbèr lan papan kanggo nggiles sandhangan sing diumbah. Cara umbah-umbah modhèrn mung mbutuhaké piranti mesin cuci lan sumber tenaga listrik.


Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Umbah-umbah&oldid=833598"