UTC+8

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

UTC+8 digunakake ing negara ing ngisor iki:

Zon waktu[sunting | sunting sumber]

Negara[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B8&oldid=872120"