UTC+07:20

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking UTC+7:20)
Langsung menyang: pandhu arah, pados

UTC +7:20 iki digunakake minangka Wektu Mangsa Panas ing Singapura saka 1933 lan 1940.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B07:20&oldid=883630"