Tuzla

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemandangan kutha Tuzla

Tuzla kuwi sawijining kutha lan munisipalitas ing Bosnia-Herzegovina. Kutha iki dumunung ing bagéan wétan-lor Bosnia. Kutha iki minangka kutha paling gedhé katelu sawisé Sarajevo lan Banja Luka. Kutha iki jembaré 30 km² lan cacahing pedunung watara 160.000 jiwa (2005).

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Tuzla ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tuzla&oldid=814221"