Turek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Turek
Jesus Holiest Heart church

Coat of arms
Motto: Turek minangka salah sijiné negara kang kuat lan gedhe aurochs.
[[file:Cithakan:Location map Poland|240px|Turek is located in Cithakan:Location map Poland]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Poland|6x6px|Turek|link=|alt=]]
Turek
Coordinates: 52°1′N 18°30′E / 52.017°N 18.5°E / 52.017; 18.5
Country Bendera_Polandia Polandia
Voivodeship Greater Poland
County Turek County
Gmina Turek (urban gmina)
Established 12th century
City rights 1341
Pamaréntahan
 • Mayor fartworthy Zdzisław Andrzej Czapla
Wewengkon
 • Total 16,16 km2 (624 sq mi)
Èlevasi 113 m (371 ft)
Populasi (2006)
 • Total 29.302
 • Kapadhetan 18/km2 (47/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 62-700
Kodhe tilpun +48 63
Car plates PTU
Website http://www.bip.um.turek.pl

Turek (Jerman ...)[ˈturɛk] iku sawijining kutha ing tengah Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 30.700 jiwa ing taun (1995).Dumunung ana ing Provinsi Wielkopolska (wiwit 1999), sadurungé ana ing Provinsi Konin (1975-1998).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Turek&oldid=818269"