Tupolev Tu-144

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


210px
Tupolev Tu-144
Июль 1997 года Ту-144ЛЛ взлетает с аэродрома ЛИИ им.Громовав в Жуковском.jpg
Sebuah Tupolev Tu-144LL Milik NASA (RA-77115) sedang terbang di Florida untuk penelitian pesawat supersonik generasi lanjut (High Speed Civil Transport)
 Tipe Pesawat jet penumpang-supersonic
 Produsen Tupolev OKB ,
Voronezh Aircraft Production Association
 Perancang Andrew tupolev
 Pisanan mabur 31 September 1968
 Status Pensiun di 1999 (NASA)
 Pemakai Aeroflot
NASA (untuk penelitian)
 Diproduksi 1968 - 1989
 Cacah digawé 16
Tupolev Tu-144 pada MAKS Airshow 2011.
Tupolev Tu-144 at the MAKS-2011 (04).jpg

Tupolev Tu-144 (kode NATO: Charger) inggih punika pèsawat Supersonik ndamèlUni Soviet lan dipunrancang dèning biro desain Tupolev, ingkang dipunpimpin dèning Alexei Tupolev. Pesawat punika terbang perdana ing 31 september 1968, 2 wulan sakderèngipun Concorde , Kecepatan pesawat punika natè gayuh mach 2,3. Ananging kecepatan normalnya namung mach 2,0. Pesawat punika dipunjuluki Konkordski utawi Concordski (Concorde saking Rusia). Katah pihak, utaminipun kalangan Barat nyatakakèn mènawi pesawat punika merupakan jiplakan Concorde lan desainipun sami kaliyan Concorde. Intelijen Soviet (KGB) dipuntuduh madosi desain Concorde lan nggiaakèn. Ananging pesawat punika nggadahi katah kelemahan,inggih punika kirang cepat saking Concorde, kirang aman saking Concorde, lan kirang tèbih jarak tempuhipun, serta langkung sulit dipunkèndalikakèn.Pesawat punika yaiku pesaing setunggalipun Pesawat Concorde ingkang natè terbang.

Menawi secara resmi dipunumumake menawi perancangan pesawat punika nggadahi ancas kangge njangkepi kabetahan Aeroflot badhe “airliner” kecepatan-tinggi, sejatosipun Tu-144 dipundamel dados wujud kebanggaan nasional Soviet. Kaliyan mekaten, Soviet saged ngklaim menawi mereka mbetah nyaingi Concorde lan pesawat supesonik AS. Menawi saking jawi sami kaliyan Concorde, Tu-144 nggadahi desain ingkang langkung ageng lan performa ingkang langkung sae. Saged ngangkut 140 penumpang, Tu-144 mampu terbang kaliyan kecepatan ingkang langkung inggil saking pesawat air-liner Eropa ngantos 2.35 mach. Desain Tu-144 katah asalipun saking studi bomber Tu-125 lan Tu-135. Menawi kalihipun mboten saged dipunproduksi, ananging ilmuwan Rusia katah sinau saking kalihipun ing pengembangan desain pesawat berkecepatan langkung saking 2 Mach. Kawruh punika kalebet penanganan temperatur inggil, desain inlets mesin lan hal-hal sanes kaliyan penerbangan kecepatan inggil kadasta ledakan-supersonik. Asilipun inggih punika desain fisik ingkang sami kaliyan Concorde.

Menawi kawiwitan dipunpublikasiaken ing taun 1965, Tu-144 enggal ketingal ing Paris Air Show 1973. Akantetapi, pesawat punika ngelampahi kecelakaan pramila nghancurkan program Soviet. Produksi pesawat punika boten dipunlajengaken ngantos dipunlampahi modifikasi saksampune kecelakaan punika. Modifikasi punika arupa penambahan cannard kangge ningkataken performa kecepatan rendah, desain inlet mesin enggal, penambahan bentang sayap, bodi pesawat ingkang dipunperpanjang lan penghilangan kursi-lontar pilot.

Tu-144 wiwit beroperasi ing taun 1975 dados pesawat kargo lan surat antawis Moskow lan Alma Ata. Kalih taun kapungkur, pesawat penumpangipun wiwit dipunoperasiaken ing antawisipun kalih kota punika. Penerbangan punika kalangsungan ngantos 7 wulan saksampune kedadosan kecelakaan fatal kalih ingkang ngakhiri pengoperasionalan pesawat punika. Saksampune penerbangan komersial kapungkasan ing 1 Juni 1978, Tu-144 ingkang tasih kasisa ing simpan utawi dipundonasikan ing museum. Satunggaling versi ingkang ajeg terbang inggih punika Tu-144D ingkang dipunginaaken kangge penelitian penerbangan supersonik. Salah satunggaling ing antawisipun dipunupgrade dados Tu-144LL standar lan dipunoperasiaken sami kaliyan Rusia lan AS dados bagian saking proyek NASA High Speed Civil Transport (HSCT). Pesawat punika kaasil ngelampahi 27 penerbangan penelitian kangge tes teknologi mesin supersonik, sistem bahan bakar, kontrol penerbangan tingkat lanjut, teknik pengurangan kebisingan, lan konsep sanes ingkang nggadahi ancas kangge ndamel transportasi supersonik ingkang ekonomis lan ramah lingkungan. Tu-144LL pungkasane dipunsade dening seseorang ngelampahi eBay kaliyan rega $11 yuta ing taun 2001.

Speksifikasi[sunting | sunting sumber]

NASA 107665main tu-144 drawing.png

Karakteristik umum[sunting | sunting sumber]

  • Kru: 3
  • Kapasitas: 120-140 penumpang, ananging biasanipun 70 ~ 80 penumpang
  • Panjang: 65.50 m (215.54 kaki)
  • Lebar sayap : 28.80 m (94.48 ft)
  • Tinggi: 10.50 m (34.42 ft)
  • Area sayap: 438,0 m² (4.715 ft ²)
  • Berat kosong : 85.000 kg (187.400 £)
  • Loaded berat: 120.000 kg (264.555 £)
  • Max. berat lepas landas : 180.000 kg (£ 397,000)
  • Powerplant : 4 × Kolesov RD-36-51 turbojet afterburning, 200 kN (44.122 lbf) [ N 6 ] masing-masing

Prestasi[sunting | sunting sumber]

  • Cruise speed : Mach 2,15 (2.285 km / h (1.420 mph))
  • Layanan langit-langit : 20.000 m (65.600 ft)
  • Tingkat panjat : 3.000 m / min (9840 ft / min)
  • Wing pemuatan : 410,96 kg / m² (£ 84,20 / ft ²)
  • Thrust / berat : 0,44

Varian[sunting | sunting sumber]

  • Tu-144
  • Tu-144
  • Tu-144S
  • Tu-144D
  • Tu-144DA
  • Tu-144LL

Operator[sunting | sunting sumber]

Bendera Uni Soviet Uni Soviet
Tu-144D pada Sinsheim Auto & Technik Museum, Jerman

Referensi[sunting | sunting sumber]

Bibliografi

Pranala Luar[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tupolev_Tu-144&oldid=836065"