Tuliszków

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tuliszków
POL Tuliszków COA.svg
Lambang Tuliszków
120px
Lokasi Tuliszków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tuliszków
Situs wèb resmi: www.tuliszkow.pl
Politik
Walikutha: ...

Tuliszków (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tuliszków&oldid=818079"