Tukang cukur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tukang cukur pinggir dalan, ing Pasar Gawok, Solo

Tukang cukur yaiku wong kang nduweni penggaweyan mapal, ngatur lan nyukur rambute wong lanang. Sakliyane nyukur rambut, tukang cukur uga gelem nyukur jenggot lan brengos.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tukang_cukur&oldid=834404"