Triskaidekafobia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Triskaidekafobia iku rasa wedi irasional karo angka 13. Bab iki kerep dianggep minangka takayul. Kawedèn marang dina Jemuwah sing tiba ing tanggal telulas diarani paraskavedekatriafobia utawa friggatriskaidekafobia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Triskaidekafobia&oldid=814689"