Trans7

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Trans7
PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh
Mobil operasional trans7.jpg
Jeneng sadurungé TV7
Slogan Aktif, Cerdas, Menghibur
Diluncuraké 25 November 2001 (sebagai TV7)[1]
15 Desember 2006 (sebagai Trans7)
Sing duwé Kompas Gramedia (2001-2006) (88%)
Bakrie & Brothers (2001-2005) (12%)
PT Trans Corporation (2006-present)
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Saluran afiliasi antv (2001-2005)
Trans TV (2006-sekarang)
Situs web http://www.trans7.co.id
Kasumadyan
Siaran IPTV liwat ADSL
Groovia TV 105

Trans7 (sadurungé jenengé TV7) yaiku salah sawijiné stasiun tivi swasta nasional ing Indonésia.[2] Trans7 digawé kanthi jeneng TV7 miturut ijin saka Dinas Perdagangan dan Perindustrian Jakarta Pusat kanthi Nomor 809/BH.09.05/III/2000 kang sahamé sabagéyan dinduwéni déning Kompas Gramedia (KG) lan 12% dadi duwéké Bakrie & Brothers (perusahaan konglomerat kang dinduwéni Aburizal Bakrie. [2] Saliyané iki Aburizal Bakrie uga nduwé tivi swasta liyané kayata antv).[2] Nalika tanggal 22 Maret 2000 kahanané TV7 wis dumumaké ing Berita Negara Nomor 8687.[2] Trans7 diumumaké dadi PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh.[2] Nalika tanggal 4 Agustus 2006, Para Group kanthi liwat PT Trans Corpora wis resmi tuku 49% saham PT Duta Visual Nusantara Tivi Tujuh.[2] Kanthi anané re-launch nalik tanggal 15 Desember 2006, lan tanggal iki ditetepaké dadi tanggal lan dina lairé Trans7.[2] Direktur Utama Trans7 saiki yaiku Atiek Nur Wahyuni.[3]

Acara[sunting | sunting sumber]

Acara-acara kang disiyaraké Trans7 yaiku:[2]

Film séri[sunting | sunting sumber]

Film séri kang disiyaraké Trans 7 yaiku [2]

Acara kang tau ditayangké[sunting | sunting sumber]

Acara kang tau disiyaraké Trans7 yaiku:[2]

  • Cuci Mata
  • I Gosip
    • I Gosip Pagi
    • I Gosip Siang
    • I Gosip Sore
  • Klise
  • Mariam Mikrolet
  • TKP

Penyiar[sunting | sunting sumber]

Dene penyiar-penyiar kang tau dadi penyiar ing Trans7 yaiku [2]

Mantan penyiar[sunting | sunting sumber]

Transmisi[sunting | sunting sumber]

Flag of Indonésia Indonésia[sunting | sunting sumber]

Trans7 nduwe 26 stasiun transmisi, saengga Trans7 bisa dideleng luwih saka 133 juta penonton tivi ingi Indonésia.[2]


Direksi[sunting | sunting sumber]

Dhaptar direktur utama[sunting | sunting sumber]

No. Nama Awal jabatan Akhir jabatan
1 August Parengkuan 2001 2006
2 Wishnutama 2006 2008
3 Atiek Nurwahyuni 2008 sekarang

Direksi saiki[sunting | sunting sumber]

Nama Jabatan
Atiek Nurwahyuni Direktur Utama
Wishnutama Direktur Produksi dan Operasional
Ch. Suswati Handayani Direktur Keuangan dan Sumber Daya

Delengen uga[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Corporate Overview - Tv7.com
  2. ^ a b c d e f g h i j k l (id)[ Situs resmi trans7.co.id(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  3. ^ (id)berita di tempo tempointeraktif.com(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Trans7&oldid=830938"