Toyota

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Toyota Motor Corporation
Toyota Jidosha Kabushiki-gaisha
トヨタ自動車株式会社
Jinis Publik (TYO: 7203) & (NYSE: TM)
Indhustri

Otomotif Robotik Finansial

Bioteknologi
Diadegaké 1937
Sing ngadegaké Kiichiro Toyoda
Kantor pusat Toyota City, Jepang;
Tokyo, Jepang
Tokoh wigati Kiichiro Toyoda (Pendiri),
Fujio Cho (Direktur lan Representatif),
Katsuaki Watanabe (Wakil direktur lan Representatif),
Akio Toyoda (Presiden lan Representatif),
Shoichiro Toyoda (Direktur Honorer)[1]
Prodhuk mobil/otomotif
Pametu Decrease 18.9 trilyun yen (FY2010
Bathi Increase 147.5 milyar yen (FY2010)
Bathi resik Increase 209.4 miliar yen (FY2010)[2]
Gunggung ekuitas Increase 10.3 trilyun yen (FY2010)
Karyawan 316.121[3]
Anak parusahan 522
Situs wèb Toyota Worldwide

Toyota Motor Corporation (TMC) (ing basa Jepang:トヨタ自動車株式会社) TYO: 7203.T, NYSE: TM, LSE: TYT) yaiku salah sawijining perusahaan montor saka Jepang, pusate ning Toyota, Aichi. Toyota misuwur amarga nyiptakaké montor kang paling akèh ning dunya. Sakliyané gawe montor Toyota uga mènèhi layanan Finansial lan uga Robot.Toyota Motor Corporation (TMC) yaiku salah sawijining anggota saka pabrikan Toyota lan mrodhuksi mobil sing diwènèhi jeneng Toyota Lexus lan Scion, nduwèni saham gedhé saka Daihatsu lan Hino, lan nduwèni saham sithik ing Subaru lan Isuzu.


Sejarah Toyota[sunting | sunting sumber]

Toyota Motor Corporation (TMC) diadhekake sasi September 1933 dadi divisi mobil Pabrik Tenun Otomatis Toyota. Divisi mobil iki dipisah ing taun 27 Agustus 1937 kanggo nyiptakake Toyota Motor Corporation kang dadi nganti kaya saiki. Dadi saka indhustri Tekstil, Toyota ndadèkaké dhèwèké salah sawijining pabrikan otomotif kang misuwur ing dunya. Mèrek kang mrodhuksi 1 mobil saben 6 detik iki ndadekake jeneng Toyota amarga celukane luwih enak ketimbang jeneng kang ngadekake yaiku Toyoda. Iki asal mulane tonggak mlakune bisa eneng Toyota ing dunya. Toyota dadi pabrikan mobil paling gedhe ing dunya babagan unit sales lan net sales. Pabrikan gedhe ing Jepang ngasilakake 8-8,5 yuta unit mobil saben tauné. Toyota dhèwè diadhekaké karo Sakichi Toyoda kang wiwit saka industri tekstil cilik. Ketimbang karo industri-industri otomotif liyane kang migunakaké jeneng kang ngadekaké kayata Honda diadekaké déning Soichiro Honda, Daimler-Benz (Gottlieb Daimler lan Karl Benz), Ford (Henry Ford), jeneng Toyoda ora bisa dianggo dadi mèrek. Amarga ing taun iku nyebut jeneng Toyoda ora kepenak dirungokake lan diplesetné dadi Toyota. Sakichi Toyoda lair ing sasi Februari 1867 ing Shizuoka, Jepang. Uwong iki wis misuwur saka umur limalas taun amarga wis dadi panemu utawa ilmuwan. Sakichi Toyoda ngapdekaké uripé kanggo sinau lan ngembangaké piranti babagan tekstil. Ing umur telungpuluh taun Sakichi Toyoda ngrampungakaké mesin Tenun. Amarga iki ngeteraké dadi cikal bakal gawe Toyota, yaiku Toyoda Automatic Loom Works ing taun November 1926. Ing kene kasil paten saka mesin tekstil otomotif lajeng didol menyang Platt Brothers & Co saka Inggris, Britania Raya. Kasil saka paten iki didadekaké modhal kanggo ngembangaké divisi otomotif. Wiwit taun 1933, nalika Toyoda mbangun divisi otomotif, Tim iki akeh dikendalikaké karo putrané Kichiro Toyoda lan akeh ngasilaké inovasi-inovasi anyar ing dunya. Mesin tipe A bisa dirampungké taun 1934. Setaun sakwisé mesin iki dicangkok prototipe pisanan lan ngasilaké Truk modhel G1. Ing taun 1936 ngetokaké mobil penumpang pisanan yaiku Toyoda AA. Modhel iki dikembangake saka prototipe modhel A1 karo bodi lan mesin A. Mobil iki dikonsepaké dadi mobil rakyat. Konsep-konsep mobil kaya ngene tetep dicekel karo Toyota nganti saiki.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toyota&oldid=831797"