Townsville

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemandangan kota Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing bagéyan lor-wétan negara iku yaiku ing negara bagéyan Queensland. Diadegaké taun 1865. Pedunungé cacah 143.328 jiwa (2006).

Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Townsville ing Wikivoyage

LGAs

General Townsville websites

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Townsville&oldid=872583"