Tomorrow Never Dies

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tomorrow Never Dies
Sutradara Roger Spottiswoode
Produser Michael G. Wilson
Barbara Broccoli
Panulis Raymond Benson
Paraga Pierce Brosnan
Teri Hatcher
Jonathan Pryce
Michelle Yeoh
Musik déning David Arnold dan K.D. Lang
Distributor Metro-Goldwyn-Mayer
Negara Flag of England.svg Inggris
Flag of Germany.svg Jerman
Basa Inggris
Anggaran $110,000,000
Bathi reged $346,600,000

Tomorrow Never Dies iku film James Bond ka-18 sing dirilis taun 1997. Film iki arupa film kaloro Pierce Brosnan sing meranaké James Bond. Film iki uga minangka film pungkasan tumrap produser Albert R. Broccoli sing tilar donya sadurungé film iki resmi dirilis. Sutradara film iki yaiku Roger Spottiswoode. Film iki ditulis adhedhasar novel mawa irah-irahan padha sing dikarang déning panulis AS, Raymond Benson. Lagu tema film iki dhéwé dinyanyèkaké déning penyanyi Sheryl Crow.

Pameran[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]