Tomboi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tomboi utawa tomboy (Inggris:Tomboy) yaiku salah sijine dandana wong wadon kang ndhuweni sifat utawa lelakon kaya wong lanang.

Dhaptar pustaka =[sunting | sunting sumber]

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Psikologi-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tomboi&oldid=835761"