Tomas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tomas yaiku salah sawijining murid Yesus. Tomas duwé jeneng liya yaiku Didimus.


Rasul Yesus Kristus
Panginjil: Yohanes | Matius | Markus | Lukas
Sanèsipun: Petrus | Andreas | Yakobus | Filipus | Bartolomeus | Tomas/Didimus
Yakobus anak Alfeus | Simon tiyang Zelot | Yudas Tadeus | Yudas Iskariot ingkang dipungantos déning Matias
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tomas&oldid=865444"