Tom lan Jerry

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tom and Jerry
Logo khas Tom and Jerry
Logo khas Tom and Jerry
Panulis Musim 2: Larz Bourne, Chris Jenkyns, Eli Bauer
Musim 3: Michael Maltese, Jim Pabian, Bob Ogle, John W. Dunn, Irv Spector
Sutradara Musim 1: William Hanna & Joseph Barbera
Musim 2: Gene Deitch
Musim 3: Chuck Jones
Pengisi suara Clarence Nash
Mel Blanc
William Hanna
Don Messick
Komposer Scott Bradley & Edward Plumb (musim 1)
Stepán Konícek & Václav Lídl (musim 2)
Eugene Poddany, Carl Brandt, Dean Elliott (musim 3)
Negara Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Gunggung musim 3
Gunggung épisode 114 (musim 1)
13 (musim 2)
34 (musim 3) (List of episodes)
Prodhuksi
Produser Rudolph Ising
Fred Quimby
William Hanna
Joseph Barbera
Tom Ray
William L. Synder
Chuck Jones dsb.
Parusahan prodhuksi Metro-Goldwyn-Mayer
Siaran
Tayang perdhana 1940 – 1967

Tom & Jerry yaiku salah sawijiné tontonan kartun télévisi kang digawé déning pasuhan Amérika Sarékat. Critané yaiku ana paraga kucing sing jenengé (Tom) lan tikus (Jerry) kang gelud terus ora ana lèrèné.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tom_lan_Jerry&oldid=883658"