Tolkmicko

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tolkmicko
POL Tolkmicko COA.svg
Lambang Tolkmicko
120px
Lokasi Tolkmicko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Tolkmicko
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Tolkmicko (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tolkmicko&oldid=837948"