Tokoh masyarakat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tokoh masyarakat iku wong-wong sing antuk kinurmatan lan diakoni ing masyarakaté, amarga pratingkah utawa tumindaké kang magepokan klawan wong akèh lan umumé nduwé kaluwihan.

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tokoh_masyarakat&oldid=35977"