Tingkeban

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tingkeban iku padha waé karo Mitoni mung sejé istilah. Tingkeban asalé saka tembung tingkeb sing maknané tutup, dadi tingkéban iku upacara panutup utawa upacara sing pungkasan sing diselenggarakaké nganti bayiné lair.

Uga pirsani[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tingkeban&oldid=876434"