Tim nasional bal-balan Honduras

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Honduras
Shirt badge/Association crest
Julukan Los Catrachos
La Bicolor
La H
Asosiasi Federasi Bal-balan Nasional Autonomi Honduras
Konfederasi CONCACAF (North America)
Pelatih kepala Flag of Colombia.svg Reynaldo Rueda
Kaptèn Amado Guevara
Most caps Amado Guevara (109)
Top scorer Carlos Pavón (46)
Kandhang Estadio Olimpico Metropolitano
Kodhe FIFA HON
FIFA ranking 61
Rangking FIFA 20 (September 2002)
Lowest FIFA ranking 95 (November 1998)
Elo rating 43
Rating Elo 23 (September 2001)
Lowest Elo ranking 104 (November 1971)
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
First kit
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Second kit
Tandhing international
Guatemala 10 - 1 Honduras
(Guatemala City, Guatemala; 14 September 1921)
Kamenangan paling gedhe
Honduras 13 - 0 Nikaragua
(San José, Kosta Rika; 13 Maret 1946)
Kalah paling gedhe
Guatemala 10 - 1 Honduras
(Guatemala City, Guatemala; 14 September 1921)
Piala Donya
Panampilan 1 (First in 1982)
Kasil paling apik Babak 1, 1982
Piala Emas CONCACAF
Panampilan 8 (First in 1991)
Asil paling apik Papan kaloro, 1991

Tim nasional bal-balan Honduras iku tim nasional bal-balan sing prestasiné ngraih gelar juwara kaloro Piala Emas CONCACAF 1991. Ing Piala Donya FIFA, asil paling apik yaiku babak pisanan ing 1982. Dikontrol déning Federasi Bal-balan Nasional Autonomi Honduras.

Rékor Piala Donya[sunting | sunting sumber]

Rékor Piala Emas CONCACAF[sunting | sunting sumber]

Rékor Copa América[sunting | sunting sumber]

Pemain kondhang[sunting | sunting sumber]

Bold Type sebagai skuad Piala Donya FIFA 1982.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]