Tikus sawah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tikus sawah
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
ordo: Rodentia
kulawarga: Muridae
Subkulawarga: Murinae
Genus: Rattus
Species: R. argentiventer
Jeneng binomial
Rattus argentiventer
(Robinson & Kloss, 1916)

Tikus sawah, Rattus argentiventer, kuwi tikus sing manggon lan urip ana ing sawah, amarga kuwi tikus mau diarani tikus sawah. Tikus iki mangan pari lan kéwan cilik-cilik sing ana ing sawah. Sawetara ahli nglebokaké tikus sawah iki minangka subjenis saka tikus omah Rattus rattus (i.e. R. r. argentiventer).


Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tikus_sawah&oldid=816765"