Tikala, Manado

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tikala

Peta lokasi Kecamatan Tikala
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Manado
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tikala iku salah sijining kecamatan neng Kutha Manado provinsi Sulawesi Utara.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Tikala Ares
  • Kairagi Weru
  • Banjer
  • Perkamil
  • Malendeng
  • Ranomuut
  • Dendengan Dalam
  • Dendengan Luar


Bali menyang: Kutha Manado
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tikala,_Manado&oldid=862384"