The Twins Effect II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Twins Effect II
Sutradara Patrick Leung
Corey Yuen
Produser Albert Lee
Zhao Jianguo
Panulis Chan Kin-Chung
Lam Suet
Roy Szeto
Peter Tsi
Michelle Tsui
Paraga Charlene Choi
Gillian Chung
Donnie Yen
Jaycee Chan
Wilson Chen
Musik déning Tommy Wai
Sinematografi Chan Chi-ying
Panyunting Cheung Ka-Fai
Durasi 108 menit
Negara Flag of the People's Republic of China.svg Republik Rakyat Cina
Flag of Hong Kong.svg Hong Kong


The Twins Effect II inggih punika film sekuel saking The Twins ingkang dipunsutradarai déning Cory Yuen/patrick Leung. Cariyosipun dipunwiwiti saking negri Handu ingkang dipunpimpin dening Ratu angkara murka (Qu Ying), lan tiyang kakung dipundadosaken budak. Wonten ramalan menawi wonten tiyang kakung ingkang lair dados raja. Char (Jaycee Chan), inggih punika tiyang kakung lan sederekipun Leaf (Chen Po-lin) nyambut damel dados panglipur kaliling.

Sawekdal kekalihipun ngertos séla ukiran ing peta, kalih ksatrian wadon, Blue (Gillian Chung) lan Spring (Charlene Choi) gabung kaliyan kekalih kakung punika lan sapanunggalipun.[1]

Aktris The Twins Effect II[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.21cineplex.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)
  2. ^ (en)www.imdb.com(dipuntingali tanggal 9 Oktober 2011)