The S.I.G.I.T

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Super Insurgent Group of Intemperance Talent

The S.I.G.I.T manggung
Latar wuri
Alias The S.I.G.I.T
Asal Bandung, Indonesia
Génré Pop punk,
Taun aktif 1994 (awal), 1997 - 1999, 2002 - saiki (rekaman)
Label Reverberation
Situs wèb Laman Web The S.I.G.I.T

Laman Web MySpace The S.I.G.I.T The S.I.G.I.T akun ing Last FM

Anggota saiki
Aditya
Rekti
Farri
Acil Donar

The S.I.G.I.T yaiku band Indonesia, wiwitan saka kutha Bandung lair malih ing [taun 2002]. Band iki uga dicèluki band rock and roll Indonesia, nanging band iki kagungan aliran Pop punk. Anggotane cacah papat, kagungan digdaya ingkang apik marang musik, iku dadi asal mulane wonten tulisan "Intemperance Talent" ing asmane band. Kaping pisan, The S.I.G.I.T iku lair ing taun 1994 [1] saka acara kumpul-kumpul bareng. Nanging, The S.I.G.I.T nèmbe tekèn kontrak rèkaman ing wayah taun 2002, [2] Band iki uga nggadahi albim lagu 4, yaiku Visible Idea of Perfection (2002), Black Amplifier (2005), Hertz Dyslexia part 1 (2008), lan Hertz Dyslexia part 2 (2009). The S.I.G.I.T pernah makaryo lan manggung ing nagara Australia. Karya album Black Amplifier (2005) iku direkam malih ing FFWD Studio Australia, judule dadi Visible. . (2006) [3]

Lukisan Profil The S.I.G.I.T

Latar Wuri[sunting | sunting sumber]

Sejarah[sunting | sunting sumber]

The S.I.G.I.T' iku dipendhét saka asmane almarhum bapake Rektivianto Yoewono, Sigit Pambudi. Asma Sigit iku dianggo, nanging dijabarake dadi Super Insurgent Group of Interperance Talent supaya dadi luwih becik. Kaping pisan pada ketemu iku ing wayah taun 1994. Rikala iku tasih bèntuk kumpul-kumpul bareng, nulis lagu barèng, lan ngejam barèng. [4].

2004 yaiku taun nalika The S.I.G.I.T miwiti damel rékaman kaliyan studio Spills Records, miwiti damel album asma-piyambak, yaiku uga album kapisan saka band iki. Lagu ingkang laris yaiku Soul Sister, uga siar kaping kathah ing radio Bandung lan kutha Jakarta. Genéya, MTV Trax Magazine maringi panghargyaan dadi Band Rock 'n Roll Apik. The S.I.G.I.T uga dadi band rock garasi ingkang damel lagu latar wuri saka film Catatan Akhir Sekolah, lagu ingkang dipundhut yaiku Did I Ask Your Opinion,

2005, sabanjure medal saka Spills Records, The S.I.G.I.T sampun dadi band ageng. Lagu Black Amplifier uga diputèr ing nagari Singapura lan Malaysia.

2006, band The S.I.G.I.T sampun dhatèng marang FFWD Records kanggo damel album kapindho, yaiku Visible Idea of Perfection

2007, band iki diparingi kaparcayaan kanggo manggung ing nagari Australia [5]. The S.I.G.I.T uga diundhang marang Radio Triple J nagari Australia kanggo pawarta babagan album kapindho, Visible Idea of Perfection [6]. Nalika ing Australia, The S.I.G.I.T uga dadi band ingkang tamu ing acara Caveman, lan damel mini-album saka Visible Idea of Perfection, yaiku Visible....

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Laman Web The S.I.G.I.T Laman Web MySpace The S.I.G.I.T The S.I.G.I.T akun ing Last FM

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[1] dipununduh 28 Juli 2012
  2. ^ (id)[2] dipununduh 28 Juli 2012
  3. ^ (id)[3] dipununduh 28 Juli 2012
  4. ^ [http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/the_sigit/ dipununduh 28 Juli 2012. dipununduh 4 Agustus 2012
  5. ^ "Cithakan:Citation error". fasterlouder.com. http://www.fasterlouder.com.au/news/local/8830/Dallas-Crane-hit-the-road-in-June.htm. Retrieved 14 Maret 2013.
  6. ^ "Cithakan:Citation error". abc.net.au. http://www.abc.net.au/triplej/zan/archive/blog/s1942906.htm. Retrieved 14 Maret 2013.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_S.I.G.I.T&oldid=864075"