The Pickwick Papers (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

The Pickwick Papers iku sawijining film Britania sing dirilis taun 1952. Film adhedhasar buku karyané Charles Dickens. Film iki disutradarani déning Noel Langley. Film iki olêh Bruwang Emas ing Rusia. Ing kono hak-hak film iki didol lan regané £10.000.

Para paraga[sunting | sunting sumber]