The Italian Job

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
The Italian Job
Gambar:The Italian Job rerelease.jpg
UK 1999 Theatrical re-release poster
Sutradara Peter Collinson
Produser Michael Deeley
Panulis Troy Kennedy Martin
Paraga Michael Caine
Noël Coward
Benny Hill
Raf Vallone
Tony Beckley
Rossano Brazzi
Musik déning Quincy Jones
Sinematografi Douglas Slocombe
Distributor Paramount
Tanggal rilis U.K.:
2 June 1969
U.S.A.:
3 September 1969
Durasi 95 minutes
Negara United Kingdom
Basa English (featuring Italian scenes)

The Italian Job iku film Inggris taun 1969, sing ditulis déning Troy Kennedy Martin, diprodhuksi déning Michael Deeley lan disutradharani Peter Collinson. Ing sasi November 2004, kalawarti Total Film mènèhi gelar The Italian Job minangka film Inggris sing paling apik ka-27.[1]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:The Italian Job

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Italian_Job&oldid=809508"