Tetranychus urticae

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tetranychus urticae
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Arthropoda
kelas: Arachnida
Subkelas: Acari
ordo: Trombidiformes
kulawarga: Tetranychidae
Genus: Tetranychus
Species: T. urticae
Jeneng binomial
Tetranychus urticae
C. L. Koch, 1836

Tetranychus urticae (sawijining kéwan kanthi luwih saka 60 jeneng umum, klebu tungau angga-angga twospotted) iku siji saka akèh spesies tungau pamangan tetanduran sing ditemokaké ing lingkungan garing, lan umumé dianggep minangka ama. Iki arupa anggota sing paling akèh ditepungi saka kulawarga Tetranychidae utawa tungau angga-angga.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]