Tetanduran hias

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tetanduran hias

Tetanduran hias yaiku sakabehing tetanduran sing ditandur kanggo taman, hiasan ruangan, upacara, komponen riasan, lan uga bisa kanggo karangan bunga.[1] Umume tetanduran iki bisa diarani kekembangan.[1] Tentanduran hias akeh jinise, sing biasa ditemokaken ing desa-desa yaiku ana kembang mawar, melati, kembang sepatu, kembang srengéngé,[2] lan liya-liyane.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (id)[1](diunduh tanggal 22 maret 2011)
  2. ^ (id)[2](diunduh tanggal 22 Maret 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tetanduran_hias&oldid=829758"