Tengkorak Hidoep

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Poster film Tengkorak Hidoep

Tengkorak Hidoep inggih menika film Hindia Walanda (samenika Indonesia) taun 1941 ingkang dipunsutradharai Tan Tjoei Hock. Film menika dados film horor dhomestik kapisan damelan Indonesia.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tengkorak_Hidoep&oldid=863659"