Tengguli, Bangsri, Jepara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Tengguli

Peta lokasi Désa Tengguli
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kecamatan Bangsri
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Tengguli iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Bangsri, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Bangsri, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Bangsri | Banjar Agung | Banjaran | Bondo | Guyangan | Jerukwangi | Kedungleper | Kepuk | Papasan | Srikandang | Tengguli | Wedelan