Tengger, Japah, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Tengger

Peta lokasi Désa Tengger
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Japah
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Tengger iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Japah, Kabupaten Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]