Tembuku, Bangli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tembuku

Peta lokasi Kecamatan Tembuku
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Bangli
Jembar wewengkon
Cacah pedunung 37.259 (2005)
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Prakata[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tembuku iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Bangli Provinsi Bali.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Bangli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tembuku,_Bangli&oldid=806557"