Teluk Bothnia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Teluk Bothnia dunungè Laut Baltik ing antarane Swedia lan Finlandia. Bisa didelok yen akeh es sasuwene musim dingin.

Teluk Bothnia (Basa Finlandia: Pohjanlahti) dunungè ana ing Laut Baltik ing antarane Swedia lan Finlandia. Menawa ana ing peta,kaya lengen ing sebelah lore Laut Baltik. Teluk iki antarane pante kulon Finlandia lan pante wetane Swedia. Ing sisih kidule watesan langsung karo Kepuloan Âland,Laut Âland.

Jeneng[sunting | sunting sumber]

Tembung Bothnia yakuwi tembung sing di-Latinisasi saka tembung asli Swedia "Botten" utawa "Bottenviken" sing artinè "jurang" utawa "teluk". Saka tembung iku tuwuh tembung "Bottenviken" sing tegese "teluk-teluk".


Rivers[sunting | sunting sumber]

Cities[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teluk_Bothnia&oldid=879641"