Televisi Republik Indonesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Televisi Republik Indonesia
TVRILogo2006.svg
Diluncuraké 24 Agustus 1962 ing Jakarta
Sing duwé Pemerintah RI
Bank Negara Indonesia (1946-saiki)
Bank CIMB Niaga (1955-saiki)
Perbasasi (1956-sekarang)
Matahari Putra Prima (1958-sekarang)
Starvision Plus (1962-saiki), Capcom (1979-saiki)
Saluran afiliasi TPI (1991-1997), QTV (2000-saiki), Swara (2000-saiki) lan Televisi Edukasi (2004-saiki)
Situs web http://www.tvri.co.id

Televisi Republik Indonesia (TVRI) iku stasiun televisi pisanan ing Indonesia, sing anggegana wiwit taun 1962 ing Jakarta[1]. Siaran perdanané giaran Upacara Pèngetan Dina Kamardikan Republik Indonesia ka-17 saka Istana Negara Jakarta. Siaran iki isih arupa giaran ireng-putih. TVRI sabanjuré ngliput Asian Games sing dianakaké ing Jakarta.


Referensi[sunting | sunting sumber]

[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]