Tatah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tatah

Tatah yaiku sijining wujud gaman kanggone tukang kayu lan tukang ukir. Piranti iki pigunane kanggo mbentuk kayu (umpamane nalika gawe reca lan ukiran, gawe bolongan lan uga kanggo nipisake kayu.


Panganggone tatah
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tatah&oldid=834200"