Tata jeneng binomial

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tata jeneng binomial (binomial nomenclature) iku sistem formal pawèwèh jeneng spesies (utamané ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa binary nomenclature (utamané ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (binomial classification system). Intisari saka sitem iki yaiku saben spesies diwènèhi jeneng ing basa Latin lan dumadi saka rong bagéan, saéngga populèr minangka jeneng Latin utawa jeneng saintifik.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]