Tarsius tarsier

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tarsius tarsier
Status konsèrvasi
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Mammalia
ordo: Primata
kulawarga: Tarsiidae
Genus: Tarsius
Erxleben, 1777
Species: T.tarsier
Jeneng binomial
Tarsius tarsier
(Erxleben, 1777)
Sinonim

Tarsius spectrum (Pallas, 1779)

Tarsius tarsier (Kéwan memedi/Kethèk memedi) iku siji jinis primata cilik, nduwèni awak awarna soklat kapara abang kanthi werna kulit klawu, mata gedhé lan kuping amba madhep mangarep.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Tarsius tarsier ing Wikimedia Commons.
  1. ^ Shekelle, M. & Salim, A. (2008). Tarsius tarsier. Dhaptar Abang Spesies Terancam IUCN 2008. IUCN 2008. Diakses ing 1 January 2009.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tarsius_tarsier&oldid=830611"