Tanjung Sakti, Lahat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tanjung Sakti

Peta lokasi Kecamatan Tanjung Sakti
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Lahat
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Tanjung Sakti iku salah sijining kecamatan neng kabupaten Lahat, Sumatra Kidul.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Lahat