Tanjung Redheb, Berau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tanjungb Redeb

Peta lokasi Kecamatan Tanjungb Redeb
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Berau
Jembar wewengkon
Cacah pedunung — jiwa
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Tanjung Redhep iku Kecamatan ing Kabupatèn Berau, Kalimantan Wétan, Indonesia.

Désa/Kalurahan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]